Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Samsung Galaxy A52 5G εμφανίζεται πριν την ώρα του σε unboxing video

Μπορεί η ώρα των Samsung Galaxy A52 και Samsung Galaxy A72 να μην έχει έρθει ακόμη, αλλά ένας YouTuber φαίνεται πως έχει ήδη το πρώτο από τα δύο στα χέρια του και έκανε και το σχετικό unboxing. Όπως φαίνεται, επιβεβαιώνονται οι φήμες για το Infinity-O display, την 64MP main camera και την προστασία από νερό και σκόνη. Το πακέτο περιλαμβάνει τη συσκευή, ένα καλώδιο USB-A σε USB-C, έναν ταχυφορτιστή 25W και μια διαφανή βάση. Η οθόνη του είναι Super AMOLED με 120Hz refresh rate και σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο εσωτερικό της. Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, ξεχωρίζουμε ακόμη τον Snapdragon 750G, την 32MP selfie cam, την υποδοχή για microSD κάρτες, την μπαταρία 4.500mAh και τις 4 κάμερες (64MP, 8MP ultrawide, 5MP macro, 2MP depth) στο πίσω μέρος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*