Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Samsung Galaxy A90 έρχεται με περιστρεφόμενη κάμερα

*
Γνωρίζαμε μεν ότι το Samsung Galaxy A90 θα έχει pop-up camera, όμως νέα 3D renders αποκαλύπτουν έναν πρωτοποριακό σχεδιασμό. Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή θα έχει slider που ανασηκώνει την διπλή κάμερα στο πίσω μέρος η οποία στη συνέχεια περιστρέφεται και μετατρέπεται σε selfie camera. Χρήστες του Twitter με ιστορικό αξιόπιστων διαρροών όπως οι @IceUniverse και @OnLeaks επιβεβαιώνουν πως τα παραπάνω είναι σχεδόν 100% αξιόπιστα. Τα πλεονεκτήματα αυτού του setup είναι προφανή, μιας και η οπίσθια κάμερα μπορεί να παίξει και το ρόλο της εμπρός. Επιπλέον, στο μπροστά μέρος υπάρχει Infinity Screen, δίχως εγκοπή. Ακόμα το Samsung Galaxy A90 δεν θα διαθέτει αισθητήρα αναγνώρισης προσώπου, θα υπάρχει όμως αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*