Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Samsung Galaxy S10 θα διαθέτει Bright Night mode

*
Η αρχή έγινε με το Huawei P20 Pro και το Night Mode, ακολούθησε η Google με το Night Sight, που προστέθηκε σε όλες τις συσκευές Pixel μέσω ενός update για το Android Pie και τώρα μπαίνουν στο χορό οι υπόλοιπες εταιρείες. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας XDA Developers, η Samsung κινείται τώρα προς αυτή την κατεύθυνση, αναπτύσσοντας ένα νέο χαρακτηριστικό για κάμερες, που θα ονομάζεται Bright Night. Μάλιστα αναμένεται να ενσωματωθεί στο One UI του επερχόμενου Galaxy S10. Το Bright Night λειτουργεί μέσω της λήψης πολλαπλών φωτογραφιών, που στη συνέχεια συνδυάζονται για τη δημιουργία μια πιο φωτεινής εικόνας, με περισσότερες λεπτομέρειες όπου υπάρχει χαμηλός φωτισμός. Δεν εξαρτάται από LED Flash, απλά οι χρήστες θα πρέπει να κάνουν λίγο παραπάνω υπομονή για τη λήψη τέτοιων φωτογραφιών. Όσο για το Galaxy S10 της Samsung, αναμένεται να αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της MWC 2019 που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*