Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Samsung Galaxy Watch 3 app μαρτυρά υποστήριξη για νέα gestures για διάφορες λειτουργίες (videos)

*
Η Samsung έχει προγραμματίσει το Samsung Unpacked Event της για τις 5 Αυγούστου κι εκεί θα γνωρίσουμε σίγουρα και το Samsung Galaxy Watch 3. Το σχετικό app έφτασε ήδη στο Play Store και όπως είναι λογικό, έγινε αντικείμενο έρευνας για αρκετούς χρήστες. Όπως φαίνεται λοιπόν, η περιστροφή του χεριού θα επιτρέπει στο χρήστη να κάνει mute σε ενημερώσεις και κλήσεις.



Αντίστοιχα, το άνοιγμα του χεριού θα επιτρέπει να στο χρήστη να τραβήξει φωτογραφίες.



Επιβεβαίωση φαίνεται να υπάρχει και για τα νέα watch faces που θα έρθουν στο Samsung Galaxy Watch 3, ενώ θα επιτρέπεται -όπως φαίνεται- και η αυτόματη εναλλαγή ανάμεσα σε διάφορα. Μένει πλέον να δούμε τι από τα όσα έχουν διαρρεύσει (GPS, heart rate monitor, blood pressure monitor, ECG sensor, 1GB RAM, 8GB αποθηκευτικός χώρος, μπαταρία 340mAh) θα επιβεβαιωθεί την επόμενη εβδομάδα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*