Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Samsung Galaxy Z Flip παρουσιάστηκε σε διαφήμιση των Όσκαρ 2020, πριν καν ανακοινωθεί! (video)

*
Μπορεί το Samsung Galaxy Z Flip να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, ωστόσο η Samsung αποφάσισε να το παρουσιάσει σε διαφήμιση των Όσκαρ 2020. Η αποκάλυψή του θα γίνει στις 11 του μήνα, στο πλαίσιο του Unpacked event, ωστόσο όσοι παρακολούθησαν την τελετή των βραβείων το πρωί της Δευτέρας βρέθηκαν προ εκπλήξεως. Η διαφήμιση δείχνει γενικά αυτά που ήδη γνωρίζαμε, το πως δείχνει η συσκευή διπλωμένη και ανοιχτή, την δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος και πως αυτή λειτουργεί ανάλογα με τις κλήσεις, καθώς και το πως δείχνει το νέο smartphone από όλες τις πλευρές. Οι πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μιλούν για επεξεργαστή Snapdragon 855+, μπαταρία χωρητικότητας 3300mAh και δύο βασικές κάμερες. Περισσότερα την Τρίτη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*