Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Steam Deck θα προσφέρει δυνατότητα ρύθμισης των fps για εξοικονόμηση μπαταρίας

*
Δυνατότητα ρύθμισης του frame rate για εξοικονόμηση μπαταρίας θα έχει το Steam Deck, όπως αποκαλύπτεται. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Verge σημειώνει πως το νέο σύστημα της Valve θα προσφέρει ένα μηχανισμό που θα βάζει όριο-ταβάνι στο frame rate, ώστε να «πέφτουν» οι επιδόσεις του φορητού υπολογιστή και έτσι να εξοικονομείται ενέργεια για τη μπαταρία. Στόχος αυτής της επιλογής είναι να μπορεί η διάρκεια της μπαταρίας να είναι μεγαλύτερη, ειδικά όταν τα παιχνίδια που απολαμβάνει ο κάτοχος του Steam Deck δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικά ή δεν χρειάζεται να είναι τόσο λεπτομερή. Η valve εκτιμά ότι πχ. με το Portal 2 στα 30 fps, η μπαταρία του Steam Deck θα διαρκεί περί τις 6 ώρες. Μένει να δούμε πως θα πάει αυτή η αναλογία σε πιο σύγχρονους τίτλους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*