Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Xbox Controller χρησιμοποιεί ακόμα συμβατικές μπαταρίες λόγω μιας συμφωνίας με την Duracell (update)

*
Update: Εκπρόσωπος της Microsoft μίλησε σε site του εξωτερικού και σημείωσε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η αμερικανική εταιρεία έχει συνεργασία αρκετών ετών με την Duracell και πως αυτή δεν σχετίζεται με την απόφαση να χρησιμοποιούνται συμβατικές μπαταρίες στα χειριστήρια του Xbox.

Φαίνεται πως ένα ερώτημα που ταλαιπωρούσε εδώ και χρόνια του κατόχους του Xbox, έχει πλέον απάντηση. Όπως είναι γνωστό, η Microsoft δεν έχει ακολουθήσει την τακτική της Sony στο θέμα μπαταριών στα controllers, μιας και επιμένει στις συμβατικές AA μπαταρίες. Φυσικά κάτι τέτοιο, δίνει περισσότερες επιλογές στους κατόχους των Xbox Controllers αλλά και έξτρα έσοδα στην Microsoft από επίσημα πακέτα μπαταριών που διαθέτει στην αγορά.


Πλέον γνωρίζουμε, γιατί η Microsoft αρνείται να εκσυγχρονίσει το συγκριμένο μοντέλο, και αυτό γίνεται λόγω μιας συμφωνίας με την Duracell. Σύμφωνα λοιπόν με μια δήλωση του διευθυντή μάρκετινγκ της Duracell, οι δύο εταιρίες έχουν συμφωνήσει πως η εταιρεία θα προμηθεύει μπαταρίες για τις κονσόλες και τα controllers της Microsoft. Αναφέρει επίσης, πως αυτή η συμφωνία, υπάρχει εδώ και καιρό, και θα συνεχίσει να υπάρχει στο μέλλον.

Σύμφωνα με την ίδια την Microsoft, η επιλογή να μην βάλουν ενσωματωμένη μπαταρία στο Xbox Controller, γίνεται ώστε να είναι όλες οι επιλογές διαθέσιμες στον καταναλωτή. Έτσι, όποιος θέλει χρησιμοποιεί μπαταρίες AA από οποιαδήποτε εταιρία, επαναφορτιζόμενες μπαταρίες της Microsoft, ή ένα USB-C καλώδιο για απευθείας σύνδεση με την κονσόλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*