Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Xiaomi Mi Mix Alpha είναι γεγονός με οθόνη περιμετρικά του σώματός του και 108MP camera (video)

*
Η Xiaomi αποκάλυψε το Xiaomi Mi Mix Alpha, το πρώτο τηλέφωνο με οθόνη περιμετρικά του σώματός του, ενώ ανακοίνωσε και το Xiaomi Mi 9 Pro 5G. Το Xiaomi Mi Mix Alpha είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας που έχει “surround screen”, δηλαδή μια οθόνη που καλύπτει όλο το μπροστινό τμήμα και μέρους του πίσω. Η γνωστή εταιρεία σημειώνει πως η αναλογία οθόνης-σώματος φτάνει το 180,6%, ενώ εντυπωσιακά δεδομένα προσφέρει και η φωτογραφική του μηχανή με αισθητήρα 108MP που μπορεί να καταγράψει εικόνες ανάλυσης 12.032x9.024 pixels. Φέρει ακόμη έναν αισθητήρα 20MP ultra-wide και ένα 12MP telephoto lens με 2x optical zoom και dual PD focus, ενώ δεν έχει κάμερα στο μπροστινό τμήμα. Πλήκτρα δεν υπάρχουν πέραν αυτού για την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση και κάτω από την οθόνη βρίσκουμε μια σειρά από parts και τεχνολογίες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.



Κάτω από την οθόνη υπάρχει λοιπόν ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά και ένας μηχανισμός που αντικαθιστά το κλασικό ηχείο και μικρόφωνο. Στο εσωτερικό του Xiaomi Mi Mix Alpha υπάρχει ένα Qualcomm Snapdragon 855+ chipset, 12GB RAM, 512GB αποθηκευτικού χώρου, υποστηρίζει 5G για τους 3 βασικούς παρόχους της Κίνας και θα κυκλοφορήσει στην εκεί αγορά τον Δεκέμβριο. Η τιμή του ξεπερνάει τα 2.800 δολάρια, κάτι που το κάνει σαφώς ακριβότερο ακόμη και από το Samsung Galaxy Fold.


Πέραν αυτού, η Xiaomi ανακοίνωσε και το Xiaomi Mi 9 Pro 5G, το πρώτο smartphone στον κόσμο με δυνατότητα ταχείας ασύρματης φόρτισης 30W, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί η μπαταρία του να φτάσει στο 100% της μέσα σε μόλις 69 λεπτά. Η τιμή για το Xiaomi Mi 9 Pro ορίστηκε στα 520 δολάρια για την έκδοση με τα 8GB RAM και τα 128GB αποθηκευτικού χώρου και στα 605 για την έκδοση με τα 12GB RAM και τα 512GB αποθηκευτικού χώρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*