Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το iPhone 15 Pro ίσως χρησιμοποιεί panels της BOE

*
Από τη μία η Apple προσπαθεί εδώ και χρόνια να μειώσει την εξάρτησή της από τα OLED panels της Samsung, από την άλλη καμία άλλη εταιρεία δεν μπορεί να προσφέρει την υψηλή ποιότητα αλλά και την ποσότητα που απαιτείται για την παραγωγή των iPhones. Προς το παρόν, η BOE και η LG λαμβάβουν από την Apple παραγγελίες μικρού όγκου για panels, όμως πολύ πιθανό η κατάσταση θα αλλάξει σύντομα. Την εποχή αυτή, μόνο μερικά iPhone 13 (όχι Pro), είναι εφοδισμένα με OLED panels της BOE. Πάντως, λέγεται ότι μια μικρή αναβάθμιση στην παρααγωγική ικανότητα της κινεζικής εταιρείας, θα μπορούσε να την αναδείξει σε βασικό προμηθευτή οθονών για τα iPhone 15 Pro. Σταδιακά η BOE κερδίζει εδαφος στις προτιμήσεις όσων παίρνουν αποφάσεις για λογαριασμό της Apple και έχει ήδη προμηθεύσει την εταιρεία του Cupertino με 15 έως 16 εκ. panels υψηλής ποιότητας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*