Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το iPhone 7 έρχεται σε κόκκινο χρώμα

*
Την τελευταία φορά που είδαμε την Apple να τολμάει να προσφέρει το iPhone σε περισσότερα χρώματα πέρα των καθιερωμένων ήταν από την περίοδο της κυκλοφορίας του 5c. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως στις 24 Μαρτίου (εκτός από τον νέο iPad) αναμένεται να κυκλοφορήσει μια ειδική έκδοση του iPhone 7 και iPhone 7 Plus σε κόκκινο χρώμα. Τα μοντέλα που θα διατεθούν θα είναι χωρητικότητας 128GB και 256GB, που αυτομάτως σημαίνει πως η τιμή τους θα είναι στα 749 και 849 ευρώ, αντιστοίχως. Για την έκδοση των μοντέλων Plus θα πρέπει να διαθέσετε 869 ευρώ για τα 128GB, ενώ για τα 256GB η τιμή είναι στα 969 ευρώ.



Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως τα χρήματα από τις πωλήσεις των συγκεκριμένων μοντέλων θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς θα βοηθήσουν άτομα που πάσχουν με την νόσο του HIV/AIDS. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*