Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το iPhone SE 2 θα κυκλοφορήσει τελικά ως iPhone 9 και τα πρώτα renders είναι γεγονός

*
Το iPhone SE 2 βρίσκεται εδώ και καιρό στην επικαιρότητα και όπως φαίνεται θα καταλήξει στα καταστήματα με την ονομασία iPhone 9, με τα πρώτα renders να κάνουν ήδη την εμφάνισή τους. Ο Steve Hemmerstoffer (γνωστός και ως OnLeaks) έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες πρώτες εικόνες από το πως θα είναι το νέο αυτό iPhone και οι οποίες εικόνες ταιριάζουν απόλυτα στα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι και σήμερα.



Το iPhone 9 θα έχει μια οθόνη 4.7 ιντσών με περιθώρια στο επάνω και κάτω μέρος, αισθητήρα Touch ID και στο πίσω μέρος θα έχουμε γυάλινο φινίρισμα σαν αυτό των iPhone 11 Pro, αλλά και μια κάμερα και ένα LED flash. Οι διαστάσεις του θα είναι 138.5x67.4x7.8mm και θα είναι ελάχιστα πιο παχύ από το iPhone 8. Στο εσωτερικό του iPhone 9 θα βρίσκεται ένα A13 Bionic SoC μαζί με 3GB RAM. Οι τελευταίες ενδείξεις μιλούν για κυκλοφορία μέσα στον Μάρτιο και με τιμή που θα ξεκινάει από τα 399 δολάρια για την έκδοση των 64GB.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*