Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το launching party της Huawei για το Ascend P7

Εμπνευσμένοι από τις αναλογίες του «Μαγικού Αριθμού 7», τη συσχέτισή του με την τελειότητα, τη συμπαντική αρμονία, την καινοτομία, τη γνώση και συνδυάζοντας αυτές τις αρετές με το πιο άψογο, λειτουργικό και ευφυώς σχεδιασμένο κινητό τηλέφωνο, η Huawei έφερε την επικοινωνία στον … 7ο ουρανό, την 7η μέρα, του 7ου Μήνα. Σε μια άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα που κυριαρχούσε το «7» γιορτάστηκε η κυκλοφορία του νέου 4G smartphone της Huawei, Ascend P7, με την παρουσία εκλεκτών συνεργατών του κλάδου και των Media.



Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον κο. Wang Yanmin, Προέδρου του Consumer Business για Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και Σκανδιναβία, o οποίος καλωσόρισε τους καλεσμένους και παρουσίασε το νέο Ascend P7, περιγράφοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, που συνδυάζει επιτυχώς επιρροές από τη Δύση και λεπτομέρειες από την Ανατολή, έχοντας ως έμπνευση την καθαρότητα αλλά και την απλότητα μιας σταγόνας νερού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*