Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το site της Google μαρτύρησε το νέο mid-range Pixel 3a

*
Για ακόμη μια φορά τις τελευταίες εβδομάδες, το επίσημο site της Google διαρρέει πληροφορίες για ένα νέο προϊόν και συγκεκριμένα, το Pixel 3a. Πρόκειται για τη φημολογούμενη lite έκδοση της γνωστής σειράς. Χρήστης κατάφερε μάλιστα πρόσφατα να βρει δεδομένα από το Play Console της Google σχετικά με δύο νέα smartphones που έρχονται και έχουν τις κωδικές ονομασίες Sargo (Pixel 3a) και Bonito (Pixel 3a XL). Η μνήμη που θα φέρουν θα είναι 4GB και όσον αφορά στις οθόνες, το Pixel 3a θα έχει ανάλυση 1080x2220 με 440ppi και το Pixel 3a XL θα έχει ανάλυση 1080x2160 με 400ppi.

Στο εσωτερικό τους θα έχουμε έναν επεξεργαστή Snapdragon 670, ενώ στο πίσω μέρος 12MP κάμερες. Πιθανότατα μάλιστα θα δούμε και επιστροφή του audio jack 3.5mm. Από τις διαρροές που έχουμε, ξεκαθαρίζεται πως τα δύο τηλέφωνα θα κυκλοφορήσουν προς τα μέση του τρέχοντος έτους, κάτι που σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβριο, όπου παραδοσιακά η Google διαθέτει τα νέα της Pixel smartphones. Περισσότερα, σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*