Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο Eco Remote control της Samsung θα φορτίζει με ραδιοφωνικά κύματα από router

*
Η CES είναι μια καλή ευκαιρία για κάθε εταιρεία να παρουσιάσει πρωτοποριακά προϊόντα και η Samsung πάντοτε εκμεταλλεύται τις δυνατότητες που της δίνονται. Πιο συγκεκριμένα, μετά το Eco Remote που φορτίζει μέσω πηγών που εκπέμπουν φως και προοριζόταν για τις τηλεοράσεις της που λανσαρίστηκαν το 2021, η Samsung ετοιμάζει μια νέα, ενδιαφέρουσα εκδοχή του. Η εταιρεία πρόσθεσε στη συσκευή τη δυνατότητα φόρτισης μέσω ραδιοφωνικών κυμμάτων που θα συλλέγει από routers. Εννοείται ότι οι κάτοχοι θα συνεχίσουν να μπορούν να το φορτίζουν με το φως που υπάρχει σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, αλλά και μέσω USB-C για ταχύτερη ολοκλήρωση της διαδικασίας. Ακόμα, το controller θα γίνει διαθέσιμο και σε λευκό χρώμα, για να συνοδεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις σειρές τηλεοράσεων The Frame, Serif και Sero. Σκοπός δεν είναι άλλος από το να απαλλαγούν οι χρήστες από την ανάγκη χρήσης μπαταριών AAA.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*