Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο iOS jailbreak «σπάει» όλες τις εκδόσεις του λειτουργικού

*
Το νεότερο iOS jailbreak καταφέρνει να «σπάσει» όλες τις εκδόσεις του λειτουργικού της Apple, ακόμη και αυτής που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες. Η ομάδα Unc0ver διέθεσε online ένα νέο jailbreak που λειτουργεί με οποιαδήποτε συσκευή της Apple «τρέχει» έκδοση iOS 11 και μετά. Όπως σημειώνουν οι δημιουργοί, το jailbreak προσθέτει εξαιρέσεις στους κανόνες ασφαλείας της Apple, διατηρώντας ωστόσο την ασφάλεια των αρχείων και των προσωπικών δεδομένων του χρήστη. Όπως και να ‘χει πάντως, τα θέματα ασφάλειας που έχουν εμφανιστεί τον τελευταίο καιρό στα προϊόντα της Apple είναι μια μεγάλη συζήτηση, ενώ πονοκέφαλο δημιουργεί ήδη η διαρροή του iOS 14 που έγινε τον Φεβρουάριο από development iPhone και ίσως δώσει στους hackers αρκετό χρόνο να δουλέψουν μέχρι την διάθεση της νέας έκδοσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*