Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο iPad Pro υποδέχεται το πρώτο του πληκτρολόγιο Logitech

*
Η Logitech ανακοίνωσε το πρώτο της πληκτρολόγιο για το νεότερο μοντέλο iPad Pro, το Slim Folio Pro. Το νέο keyboard έχει φωτιζόμενα πλήκτρα και αποτελεί εναλλακτική επιλογή στο first-party Smart Keyboard Folio, το οποίο ανακοίνωσε η Apple μαζί με το καινούργιο της tablet. Το πληκτρολόγιο διαθέτει πλήκτρα με συντομεύσεις για το iOS, υποδοχή για το πενάκι της συσκευής και επίσης φορτίζεται από το ίδιο το tablet μέσω USB-C (η μπαταρία του θα κρατάει για έως και τρεις μήνες με μια φόρτιση). Αντίθετα με το πληκτρολόγιο της Apple, αυτό της Logitech συνδέεται με Bluetooth και όχι μέσω Smart Connector. Το Slim Folio Pro θα διατεθεί σε δύο μεγέθη για να υποστηρίζεται από τα αντίστοιχα iPad Pro νεότερης γενιάς. Το μικρό, για το iPad των 11 ιντσών θα έχει τιμή περί τα $119,99 και το μεγάλο, για το tablet των 12.9 ιντσών θα κοστίζει περίπου $129.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*