Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο smartphone LG V40 ThinQ διαθέτει πέντε κάμερες

*
Η LG Electronics (LG) παρουσίασε το LG V40 ThinQ ένα νέο premium smartphone που διαθέτει συνολικά πέντε κάμερες. Η συσκευή διατηρεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία της σειράς V με μια βελτιωμένη οθόνη OLED FullVision QHD + (3120 x 1440) 6,4 ιντσών και με ακόμα πιο λεπτά bezels. Με τον επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobile Platform, 6GB μνήμη RAM, λετουργικό Android Oreo 8.1 αποθηκευτικό χώρο 64GB ή 128GB, το LG V40ThinQ  προσφέρει καινοτομίες που τοποθετούν τη σειρά LG V ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Ακόμα, η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 3300mAh. Διαθέτει μια οπίσθια φωτογραφική κάμερα με τρεις διαφορετικούς φακούς: super ευρυγώνιο φακό ανάλυσης 16MP, κανονικό φακό ανάλυσης 12MP και telephoto φακό ανάλυσης 12MP. Η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει ευρυγώνιους φακούς ανάλυσης 5MP και κανονικό φακό ανάλυσης 8MP, οι οποίοι λειτουργούν ταυτόχρονα και δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν το τέλειο εφέ bokeh μέσα από τη λειτουργία-slider που διαθέτει η οθόνη για να ρυθμίζουν την ένταση του θολώματος στο φόντο.



Άλλα νέα χαρακτηριστικά όπως το Cine Shot, το 3D Light Effect, το Makeup Pro, το Custom Backdrop, το My Avatar και το AR Emoji, κάνουν τη φωτογραφία στο LG V40ThinQ μια ξεχωριστή εμπειρία. Επιπλέον, είναι το πρώτο τηλέφωνο της LG που φέρει την τεχνολογία Audio Tuned by Meridian. Το 32-bit Hi-Fi Quad DAC παράγει ισορροπημένο ήχο, πολύ κοντά στην ποιότητα της πρωτότυπης εγγραφής. Και το Boombox Speaker, που πρωτοεμφανίστηκε στο LG G7ThinQ, διπλασιάζει τα μπάσα των συμβατικών ηχείων στα smartphone χρησιμοποιώντας τον εσωτερικό χώρο του τηλεφώνου ως ‘θάλαμο συντονισμού’. Επιπλέον, τα μπάσα μπορούν να ενισχυθούν περαιτέρω τοποθετώντας το LG V40ThinQ σε μια σταθερή επιφάνεια ή ένα κοίλο κουτί, χρησιμοποιώντας τις προκύπτουσες επιφανειακές δονήσεις για την παροχή ήχου. Το βάρος του είναι 169 γραμμάρια, οι διαστάσεις του 158,7 x 75,8 x 7,7mm και πιστοποιημένο κατά IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*