Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο διαφημιστικό της Apple προωθεί το iPad Pro ως υπολογιστή

*
Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τη νέα της διαφημιστική καμπάνια, η Apple επιμένει ότι το iPad Pro είναι υπολογιστής και όχι απλά ένα tablet. Στο νέο spot για το iPad Pro, η Apple λέει ότι η συσκευή μπορεί να γίνει ο επόμενος υπολογιστής σας, είναι πιο ισχυρή από τους περισσότερους υπολογιστές και στην τελική είναι υπολογιστής. Όμως παρόλο το γεγονός ότι πολλοί ασπάζονται τα παραπάνω, υπάρχει ακόμα δρόμος που πρέπει να διανυθεί και κυρίως να προσπεραστούν οι περιορισμοί που δεν έχει ένας υπολογιστής. Η Apple λανσάρρει το νέο iPad Pro ως ένα υπολογιστή που αναπαράγει ταινίες, μουσική και τρέχει το Photoshop. Ακόμα η αλήθεια είναι ότι η νέα γενιά έχει κάνει μεγάλα άλματα, όπως η προσθήκη θυρών USB-C και ο ταχύτατος A12X επεξεργαστής. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*