Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το πίσω μέρος των smartphones της σειράς Realme 9 Pro θα αλλάζει χρώμα ανάλογα με τον φωτισμό

*
Η Realme επιχειρεί να δημιουργήσει hype για τη σειρά smartphones Realme 9 Pro αποκαλύπτοντας ότι τα πίσω μέρη των συσκευών θα αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το φως που αντανακλούν. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα καινούργια της smartphones θα διατεθούν και σε χρωματική επιλογή Sunrise Blue που θα εκμεταλλεύεται την “τεχνολογία” Light Shift Design. Στην πράξη το εκάστοτε smartphone θα έχει μπλε χρώμα στο πίσω μέρος του έως ότου εκτεθεί στο φως του ήλιου για τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα, όταν και θα αλλάξει σε κόκκινο χρώμα.

Η Realme υποστηρίζει πως χρειάστηκε να εκτελέσει τουλάχιστον 200 δοκιμαστικά προτού καταλήξει στην τελική φόρμουλα σωστής χρήσης διαφορετικών υλικών και χρωμάτων ώστε να επιτύχει τόσο σύντομη εναλλαγή αποχρώσεων με μακροπρόθεσμη χρήση. Η προηγούμενη φορά που είδαμε κάτι αντίστοιχο ήταν με τη σειρά Vivo V23 που κυκλοφόρησε αποκλειστικά για την αγορά της Ινδίας.

Η σειρά smartphones Realme 9 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει και για την αγορά της Ευρώπης, όμως για την ώρα δε γνωρίζουμε το πότε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*