Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το περιφερειακό Audio Radar μετατρέπει τους ήχους σε οπτικά σήματα

*
Ένα νέο περιφερειακό επιτρέπει στους παίκτες να αντιλαμβάνονται ήχους μέσα από φώτα τεχνολογίας LED. Το Audio Radar αποτελεί δημιουργία της Airdrop Gaming και μετατρέπει ήχο 7.1 surround σε οπτικά σήματα. Ναι μεν έχει σχεδιαστεί για ανθρώπους με προβλήματα ακοής, όμως μπορεί να φανεί χρήσιμο και σε άλλους. Οι συσκευή είναι εφοδιασμένη με έξι λωρίδες LED, που τοποθετούνται γύρω από την οθόνη και ανάβουν με τρόπο που δείχνει την κατεύθυνση από την οποία προέρχεται ο ήχος. Ακόμα είναι δυνατή η πραγματοποίηση ρυθμίσεων που αφορούν τα χρώματα, τη φωτεινότητα, τα εφέ αλλά και συγκεκριμένες LED zones.

Είναι το πρώτο τέτοιο προϊόν που γίνεται εμπορικά διαθέσιμο και οι δοκιμές κράτησαν για 1,5 έτος. Όμως η καλή λειτουργία της συσκευής είναι εγγυημένη μόνο όταν τα παιχνίδια υποστηρίζουν ήχο 7.1. Σε διαφορετική περίπτωση οι αναπαραστάσεις δεν είναι ιδιαίτερα ακριβείς. Επιπλέον, γίνονται αντιληπτοί και ήχοι από συμπαίκτες, οπότε δεν συνιστάται για ομαδικό παιχνίδι.


Η καμπάνια χρηματοδότησης του Audio Radar στο IndieGoGo θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου 2021. Θα υποστηρίζει PC, κονσόλες PlayStation και Xbox. Σύμφωνα με τον ιδρυτή της εταιρείας, Tim Murphy, ο στόχος για την τιμή λιανικής είναι τα $379 και $299 για τις προπαραγγελίες μέσω IndieGoGo.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*