Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το πρώτο smartphone της Huawei με HarmonyOS έρχεται το 2021

*
Η Huawei φαίνεται πως φέρνει το πρώτο της smartphone με λειτουργικό HarmonyOS το 2021. Όπως δείχνουν τα πράγματα, στο φετινό Huawei Developer Conference θα παρουσιαστεί το HarmonyOS 2.0 και σύμφωνα με τα όσα εμφανίζονται ως πληροφορίες δεξιά κι αριστερά σε έγκυρες σελίδες του εξωτερικού, η πρώτη συσκευή της Huawei με το δικό της λειτουργικό θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021. Μάλιστα, σύντομα θα δούμε το πρώτο smartwatch να «τρέχει» το λειτουργικό της κινεζικής εταιρείας, ενώ καθίσταται σαφές πως η ίδια θέλει να αποδεσμευτεί από το Android και τη Google το συντομότερο δυνατόν. Από τη στιγμή που οι εξελίξεις με τις εκλογές στις ΗΠΑ δείχνουν ντέρμπι και στη σκέψη πως θα υπάρχει άλλη μια τετραετία με τον Ντόναλντ Τραμπ, οι επικεφαλής της Huawei σκέφτονται ξεκάθαρα πλέον πως δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*