Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το πρώτο οκταπύρηνο MacBook Pro αποκάλυψε η Apple

*
Το νέο MacBook Pro είναι και το πρώτο που έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή, κάνοντάς το το γρηγορότερο Mac Notebook που κυκλοφόρησε ποτέ. Μέσα του περιέχει επεξεργαστές Intel Core 8ης και 9ης γενιάς, αποδίδοντας δύο φορές ταχύτερες, αλλά και 40% καλύτερες επιδόσεις.

Φυσικά έρχονται μαζί με Retina display, ταχύτατους SSDs, Apple T2 Security Chip, μπαταρία που θα κρατήσει για ολόκληρη τη μέρα και, προφανώς, το macOS (με την έκδοση Mojave, που περιέχει και το Dark Mode, αλλά και iOS apps και ανανεωμένο Mac App Store).


Το νέο MacBook Pro θα μπορεί να επεξεργαστεί εικόνες υψηλής ανάλυσης, rendering 3D γραφικών, επεξεργασία διάφορων streams από 4K video και πολλά ακόμη με Turbo Boost στα 4,7GHz. Επίσης, διαθέτει Thunderbolt 3 ports για μεταφορά αρχείων και δεδομένων, φόρτιση και σύνδεση με έως και δύο 5Κ monitors ή 4 εξωτερικά GPUs.

Το MacBook Pro είναι ήδη διαθέσιμο από το apple.com με τιμή $1.799 για την έκδοση με τις 13 ίντσες και $2.399 για την έκδοση με τις 15 ίντσες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*