Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το τμήμα headphones της Sennheiser εξαγοράστηκε από την ελβετική Sonova

*
Η Sonova, εταιρεία με έδρα της Ελβετία, γνωστή λόγω των ιατρικών προϊόντων της, όπως ακουστικά βαρηκοϊας και εμφυτεύματα, πρόκειται να εξαγοράσει το τμήμα ηλεκτρονικών προϊόντων της γερμανικής Sennheiser. Αυτό σημαίνει ότι στο portfolio της Sonova θα προστεθούν headphones, ασύρματα earbuds και soundbars, επεκτείνοντας έτσι την αγορά στην οποία απευθύνεται.

Παρά τις πωλήσεις ρεκόρ το 2019, η Sennheiser βρέθηκε σε δύσκολη οικονομική θέση, λόγω των μικρών περιθωρίων κέρδους και τον ανταγωνισμό. Αυτό την οδήγησε στην απόλυση 650 υπαλλήλων, δηλώνοντας πως θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει το τμήμα. Τώρα, οι CEOs της εταιρείας, Andreas και Daniel Sennheiser, δηλώνουν ότι η Sonova είναι ο ιδανικός συνεργάτης. Από πλευράς της, μέσω δελτίου τύπου η διοίκηση της Sonova ενημέρωσε ότι θα συνεχιστεί η πώληση προϊόντων με τη φίρμα της Sennheiser. Η εξαγορά κόστισε €200 εκ. και τα ετήσια έσοδα του τμήματος είναι €250 εκ. Η συμφωνία αναμένεται να τεθεί σε ισχύ το δεύτερο εξάμηνο του 2021, αφότου δοθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες επιτροπές κεφαλαιαγοράς.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*