Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το όραμα της Lenovo για το workplace του μέλλοντος

*
Οι εποχές αλλάζουν και μαζί με αυτές και οι ανάγκες του χρήστη. Ταυτόχρονα όμως αλλάζουν και τα εργαλεία που έχει στα χέρια του. Η σειρά ThinkPad μετράει πάνω από 25 χρόνια στο χώρο των υπολογιστών και τα μοντέλα της έχουν γίνει αντικείμενο λατρείας για στελέχη επιχειρήσεων και όχι μόνο. Σε λίγους μόνο μήνες από την κυκλοφορία του τον Οκτώβριο του 1992, το πρώτο ThinkPad κέρδισε πάνω από τριακόσια βραβεία και έγινε σύμβολο status για προέδρους και CEOs εταιρειών.

Με πάνω 130 εκατομμύρια τεμάχια σε πωλήσεις έκτοτε, το ThinkPad αποτελεί ορόσημο της βιομηχανίας ηλεκτρονικών υπολογιστών. Έχει βοηθήσει εξερευνητές να φτάσουν στα πιο απομακρυσμένα σημεία της γης, έχει υποστηρίξει δεκάδες αποστολές στο διάστημα αλλά και αμέτρητες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν.  Οι καινοτομίες που έχουν εισάγει τα ThinkPad στη βιομηχανία είναι πολλές και θεαματικές από το ThinkPad 700C του 1992 μέχρι και σήμερα. Από το πρώτο ThinkPad (ThinkPad 750C) που πέταξε στο διάστημα το 1993, έως το ελαφρύτερο 14 ιντσών ultrabook στον κόσμο, το ThinkPad X1 Carbon το 2012, τεχνολογίες που σήμερα θεωρούμε αυτονόητες όπως πρώτο CD-ROM, DVD-ROM, built-in wifi & security chip, fingerprint reader τις είδαμε πρώτα σε ένα ThinkPad.




Σήμερα οι αλλαγές στον τρόπο εργασίας είναι καταιγιστικές. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες ο χώρος του μέσου γραφείου έχει μειωθεί πάνω από 30%, ενώ πάνω από το 50% των full time υπαλλήλων στις ΗΠΑ έχουν δυνατότητα telecommuting και τα conference rooms αποτελούν κατά 30% το βασικό χώρο εργασίας πολλών εταιρειών.  Επιπλέον στοιχεία δείχνουν ότι το 20% των conference meetings ξεφεύγει χρονικά λόγω κακού τεχνολογικού εξοπλισμού και ότι 50 εκ. huddle rooms θα απαιτούν τεχνολογία αιχμής μέχρι το 2020, σε μία αγορά επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και συσκευών όπου θα φτάσει τα 11.4 δισεκατομμύρια μέχρι το 2020. Παράλληλα, μέχρι το 2020, το 50% του εργασιακού δυναμικού θα απαρτίζεται από millennials, κοινό που θέτει σε υψηλή προτεραιότητα την ευελιξία και την ελευθερία που προσφέρει μια συσκευή και θεωρεί πιο θελκτικές τις εταιρείες που προσφέρουν τεχνολογία αιχμής.

Το πρώτο ThinkPad κέρδισε πάνω από τριακόσια βραβεία και έγινε σύμβολο status για προέδρους και CEOs εταιρειών.


Με σαφές όραμα να είναι οδηγεί τις εξελίξεις, η Lenovo, πιστή στην προσήλωσή της στην καινοτομία, προτείνει νέες τεχνολογικές λύσεις για το εργασιακό περιβάλλον του αύριο, όπως το ThinkSmart Hub 500 - μια έξυπνη κονσόλα με περιστρεφόμενη οθόνη αφής 11.6 ιντσών, λειτουργικό σύστημα Windows 10 IoT Enterprise και έχει κατασκευαστεί για χρήση σε conference και quiet rooms.




Το ThinkSmart Hub 500 είναι το ιδανικό τμήμα του σύγχρονου meeting room, αφού προσφέρει έλεγχο όλων των οθονών, των projectors και των καμερών, υψηλές επιδόσεις με τη χρήση Intel Core i5, καλύτερη συνεργασία με το Skype for Business στα Windows 10 IoT και απλοποιημένη διαδικασία λειτουργίας.



 Από την άλλη, για όσους επιθυμούν τις υψηλότερες δυνατές επιδόσεις σε ένα laptop, η Lenovo έχει να προτείνει το ThinkPad X1 Extreme. Προσφέρει 4Κ οθόνη αφής με υποστήριξη Dolby Vision HDR,  Intel Core i5/i7, έως και 64GB DDR4 RAM, έως 2 SSDs, κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce και είναι έτοιμο για χρήση με το Oculus Rift για την απόλυτη VR εμπειρία. Η μπαταρία του μπορεί να προσφέρει λειτουργία έως και 15 ωρών, ενώ υποστηρίζει και την τεχνολογία Rapid Charge.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Χρησιμοποιώ καθημερινά το T470 είναι πραγματικά εξαιρετικό απο όλες τις απόψεις. Ελαφρύ με τεράστια μπαταρία και αρκετά μικρό να το κουβαλάς όπου θέλεις. Γενικά είναι απο τις καλύτερες σειρές λαπτοπ για επαγγελματική χρήση.

*