Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Μάιο η κυκλοφορία του LG G7

*
Στο τελευταίο της δελτίο Tύπου, η LG έβαλε τέλος στις διάφορες φήμες γύρω από την ημερομηνία κυκλοφορίας της επόμενης ναυαρχίδας της στα κινητά τηλέφωνα, επιβεβαιώνοντας το λανσάρισμα του LG G7 στις 2 Μαϊου. Εντύπωση προκαλεί το πλήρες όνομα του, LG G7 ThinQ, που υποδηλώνει πλήρη συνεργία με την σειρά προϊόντων ThinQ, τα οποία φέρουν την τεχνολογία AI της εταιρίας ονόματι DeepThinQ και έχουν την δυνατότητα εκμάθησης των αντίστοιχων συσκευών στον ίδιο χώρο. Αλλαγή επήλθε και στην 6 ιντσών OLED οθόνη του επερχόμενου smartphone, αφού η LG αντιμετωπίζει αρκετές ασυνέχειες στην ποιότητα τους, με φυσικό επακόλουθο να στραφεί στην σίγουρη λύση του LCD.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά θα παραμείνουν ως έχουν ανακοινωθεί, δηλαδή επεξεργαστής Snapdragon 845, 4GB RAM και μπαταρία στα 3000mAh. Τα renders από τα CAD files μαρτυρούν την παρουσία ενός headphone jack, μίας USB-C θύρας και του ηχείου στο κάτω μέρος της συσκευής, ενώ στην “πλάτη” βρίσκεται μία κάθετη διπλή κάμερα μαζί με ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στις εικόνες διακρίνονται επίσης δύο κουμπιά για την ένταση του ήχου, ένα κουμπί on/off και ένα τέταρτο κουμπί του οποίου η λειτουργία δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα. Οι πρώτες εικασίες μιλάνε για ένα voice assistant, όπως το Bixby της Samsung.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*