Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Οκτώβριο το νέο Apple TV

Ο Tim Cook της Apple αποκάλυψε το νέο Apple TV, το οποία έρχεται με νέο λειτουργικό και βελτιωμένο hardware. Πιο συγκεκριμένα, η νέα πρόταση της εταιρείας στη κατηγορία θα ενσωματώνει νέο λειτουργικό που ονομάζεται tvOS και το οποίο επιτρέπει την αξιοποίηση του νέου Apple TV και ως κονσόλα για videogames. Ακόμη, ο χειρισμός θα γίνεται με φωνητικές εντολές προς τη Siri, ενώ τη συσκευή συνοδεύει και νέο controller με ειδικό πλήκτρο για την ενεργοποίηση της Siri, με επιφάνεια αφής, πλήκτρο για οθόνη προβολής, πλήκτρο Play και πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης του ήχου. Η Siri, εκτός από την αναζήτηση ταινιών, αναλαμβάνει να φέρει κι άλλες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα το σκορ από το πρόσφατο ματς.



Το Apple TV έρχεται με επεξεργαστή 64-bit A8 και υποστηρίζει 802.11ac Wi-Fi και Bluetooth 4.0. Επιπλέον ενσωματώνει HDMI / Ethernet και αναμένεται να διατεθεί τον Οκτώβριο σε δύο διαφορετικές συνθέσεις: 32GB και 64GB με τιμή στα $149 και $199 αντίστοιχα.

Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις ανακοινώσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του Apple Special Event με ένα "click" εδώ.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • yaponvezos
    • Δεν τη λανσάρει και κανείς ως game console tbh. Απλά τρέχει iOS games και κάποιοι developers κάνουν τον κόπο να σχεδιάσουν μια χούφτα games συγκεκριμένα για αυτό. Nothing fancy though.

*