Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Οκτώβριο του 2025 θα σταματήσει η υποστήριξη των Windows 10

*
Η Microsoft αποκάλυψε πως τον Οκτώβριο του 2025 θα σταματήσει την υποστήριξη των Windows 10. Δεδομένου ότι η αμερικανική εταιρεία ετοιμάζεται να ανακοινώσει την επόμενη έκδοση του λογισμικού της στις 24 Ιουνίου, φαίνεται πως υπολογίζει ότι η μεταβατική περίοδος προς αυτή θα διαρκέσει περίπου 4 έτη. Όταν έρθει λοιπόν το τέλος υποστήριξης των Windows 10, ο κύκλος της ζωής του λογισμικού θα έχει ολοκληρωθεί ύστερα από τουλάχιστον μια δεκαετία.

Όσο για το τι περιμένουμε από το νέο λογισμικό της Microsoft, αναμένουμε ένα ολοκληρωτικό redesign που θα περιλαμβάνει ένα πλήρως ανανεωμένο Windows Store. Η Microsoft πρόσφατα ακύρωσε το Windows 10X που ετοιμαζόταν για συσκευές με διπλή οθόνη δηλώνοντας πως θα εισάγει μερικά από τα χαρακτηριστικά του στην κανονική έκδοση των Windows. Αυτό πιθανότατα θα κάνει τη δουλειά των κατασκευαστών και των προγραμματισμών στην υποστήριξη συσκευών με δύο οθόνες ευκολότερη, δίχως την ανάγκη να εργάζονται σε ξεχωριστή έκδοση του OS.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*