Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρία pro controllers για PS5 και PC ανακοίνωσε η Scuf

*
Η Scuf ανακοίνωσε τη σειρά ασύρματων controllers Reflex για PS5 και PC, που απευθύνεται σε επαγγελματίες παίκτες. Θα κυκλοφορήσουν τρία μοντέλα, το Reflex στα $199,99, το Reflex Pro στα $229,99 και τέλος το Reflex FPS στα $259,99, το καθένα με τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Η αρχιτεκτονική τους είναι βασισμένη σε εκείνη του DualSense controller, οπότε μέσω της κονσόλας θα λαμβάνουν τα ίδια updates με το χειριστήριο της Sony. Η φόρτισή τους πραγματοποιείται μέσω θύρας USB-C, διαθέτουν πλήκτρο mute αλλά και touchpad. Επιπλέον τα δύο πρώτα μοντέλα υποστηρίζουν haptic feedback και adaptive rear triggers, οπότε είναι δυνατή η τροποποίηση της πίεσης που νιώθουν οι χρήστες. Ακόμα, το faceplate των χειριστηριών μπορεί να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί με άλλον, διαφορετικού χρώματος. Επίσης είναι δυνατή η αγορά anti-friction rings διαφόρων χρωμάτων και αυτά μπορούν να τοποθετηθούν γύρω από τους αναλογικούς μοχλούς.


Scuf Reflex controller for PS5

Και τα τρία μοντέλα είναι εφοδιασμενα με τέσσερα rear paddles που είναι παραμετροποιήσιμα. Είναι δυνατή η αποθήκευση έως και τριών προφίλ σε κάθε χειριστήριο και σε κάθε συσκευασία θα υπάρχουν διαφορετικών ειδών thumbsticks για την αντικατάσταση των λεγόμενων "εργοστασιακών", σε στυλ long, short, domed και concave. Για καλύτερο κράτημα, τα Reflex Pro και Reflex FPS διαθέτουν ένα "high-performance" grip στο πίσω μέρος τους. Το Reflex FPS είναι το μόνο που διαθέτει instant triggers, που κάνουν ακόμα πιο άμεση την απόκριση στις εντολές των παικτών και η αίσθησή τους δεν διαφέρει πολύ από εκείνη των mouse clicks.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*