Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρία επίσημα teasers για το Galaxy S9

*
Η Samsung Mobile Korea αποκάλυψε τρία teaser βίντεο για τα Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9+. Και τα τρία από αυτά διαρκούν γύρω στα 15 δευτερόλεπτα, όμως υπάρχουν ξεκάθαρα hints για χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων σε κάθε ένα από αυτά. Το πρώτο από αυτά αφορά την ταχύτητα και τις αντίστοιχες δυνατότητες της κάμερας, κάτι που φαίνεται προς το τέλος όταν το νούμερο 9 που υποδεικνύει τα δύο νέα μοντέλα της flagship σειράς εμφανίζεται σε slow motion. Στο δεύτερο φαίνεται ένα σκοτεινό τοπίο που φωτίζει όταν εμφανίζεται ξανά το 9, την στιγμή που λέγεται πως τα δύο νέα μοντέλα θα έχουν φακό f/1.5 με μεταβλητό άνοιγμα. Στο τρίτο και τελευταίο από τα βίντεο έχουμε ένα demo από την λειτουργία 3D emoji.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*