Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρία νέα Android smartphones αποκάλυψε η Nokia

*
H Nokia παρουσίασε στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2017 τρία νέα smartphones της, τα οποία και θα «τρέχουν» λειτουργικό Android. Η HMD Global (στην οποία έχει περάσει πλέον το brand της φινλανδικής εταιρείας) αποκάλυψε στη Βαρκελώνη τρία νέα μοντέλα, ενώ παρουσίασε ξανά το Nokia 6, το οποίο και γνωρίζουμε από τη CES. Όλα τα νέα smartphones θα κυκλοφορήσουν στο δεύτερο τρίμηνο του 2017 σε πάνω από 500 σημεία λιανικής και παρόχους. Το πιο φθηνό από τα τρία νέα μοντέλα είναι το Nokia 3. Το εν λόγω τηλέφωνο θα κοστίζει περί τα €139, θα έχει οθόνη αφής 5 ιντσών, ανάλυση 720p, επεξεργαστή MediaTek MT6737, 2GB RAM, 16GB αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία 2650mAh.


Nokia 3


To μεσαίας κατηγορίας smartphone είναι το Nokia 5. Θα πωλείται στα €189 και στο εσωτερικό του συναντάμε έναν Qualcomm Snapdragon 430, 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμου έως και κατά 128GB με τη χρήση microSD). Η οθόνη του έχει διαγώνιο 5.2 ιντσών, προβάλλει ανάλυση 720p και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3000mAh. Από πλευράς καμερών, στο πίσω μέρος συναντάμε φακό με αισθητήρα 13MP, ενώ στο μπροστινό φακό με αισθητήρα 8MP. Θα κυκλοφορήσει, όπως και το Nokia 3, σε τέσσερα χρώματα: tempered blue, silver, black και copper.

Nokia 5

Το Nokia 6 θα εμφανιστεί τελικά σε όλες τις αγορές (και όχι μόνο στην αγορά της Κίνας). Η συσκευή φέρει οθόνη 5.5 ιντσών, ανάλυσης 1080p, ενώ από πλευράς τιμής, το μοντέλο αναμένεται στα €229. Στο εσωτερικό του συναντάμε έναν Snapdragon 430, 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3000mAh. Στην αγορά θα κυκλοφορήσει και μια συλλεκτική έκδοση “Arte Black” με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο.


Nokia 6
Δείτε σε video τα τρία νέα smartphones




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*