Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρία νέα gaming ποντίκια ανακοίνωσε η ROCCAT

*
H ROCCAT επενδύει περαιτέρω στην αγορά των gaming ποντικιών, παρουσιάζοντας τρία νέα ασύρματα προϊόντα στο πλαίσιο της έκθεσης CES 2017. Με στόχο να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το lag, η ROCCAT αποκάλυψε μια νέα σειρά προϊόντων που σκοπεύουν να λύσουν για πάντα το θέμα με τον νέο Owl-Eye optical sensor που υπόσχεται ακρίβεια 1:1. Το βασικό προϊόν της νέας σειράς είναι το Leadr, το οποίο έρχεται με ένα ειδικό dock φόρτισης και αποσπώμενο καλώδιο. Τα υπόλοιπα δύο αποτελούν ανανεωμένες εκδόσεις της σειράς ROCCAT Kone που ενσωματώνουν τον νέο αισθητήρα.

Το ROCCAT Kone EMP είναι σχεδιασμένο για παίκτες με μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους παλάμη, ενώ το ROCCAT Kone Pure 2017 για αυτούς με μικρότερου μεγέθους παλάμη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*