Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρία νέα set ασύρματων ακουστικών από την AKG

*
Η Samsung ανακοίνωσε νέα σειρά ασύρματων ακουστικών, μέσω της AKG, με όλα να δίνουν περισσότερο έλεγχο στο χρήστη για το πόσο εξωτερικό “θόρυβο” θέλει να ακούσει. Ξεκινώντας με το πιο προσιτό, το Y100, μιλάμε για in-ear headphones, κοστολογείται στα 99,95 δολάρια και υπόσχεται αυτονομία 8 ωρών. Τα περί θορύβου που προαναφέραμε έρχονται μέσω της τεχνολογίας “Ambient Aware” που πρακτικά επιτρέπει να προσαρμόσετε πόσο από τους εξωτερικούς θορύβους θέλετε να ακούτε, είτε έχοντας μόνο τη μουσική στα αυτιά σας, είτε και κομμάτι του γίνεται γύρω σας.



Το δεύτερο headset, ονόματι Y500 έρχονται ως on ear headset, υποστηρίζει και πάλι το “ Ambient Aware” technology και κοστολογείται στα 149,95 δολάρια. Υπόσχεται 33 ώρες λειτουργία με μόλις μια φόρτιση και σταματά αυτόματα τη μουσική μόλις το βγάλετε από τα αυτιά σας.



Το τελευταίο προαναφερθέν feature είναι κάτι που ακόμα και το ακριβότερο N700NC δεν διαθέτει. Ξεκινώντας για το N700NC μιλάμε για over the ear headset, με noice canceling και δυνατότητα ελέγχου για το πόσο από τον εξωτερικό ήχο και θόρυβο επιτρέπετε να περάσει στα αυτιά σας. Κοστολογείται στα 349,95 δολάρια και υπόσχεται 20 ώρες λειτουργίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*