Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρία νέα ειδικά Xbox Series X controllers για το Microsoft Flight Simulator ανακοινώθηκαν και έρχονται (vid)

*
Οι φίλοι του Microsoft Flight Simulator θα έχουν ακόμη περισσότερους τρόπους να απολαύσουν όπως πρέπει το παιχνίδι στο Xbox Series X. Πέραν του Turtle Beach VelocityOne Flight που έχει ανακοινωθεί εδώ και μερικούς μήνες, στο πλαίσιο της Flight Sim Expo 2021 στο San Diego αποκαλύφθηκαν και άλλες λύσεις. Η νέα πρόταση της Thrustmaster έχει την ονομασία TCA Boeing Yoke Pack και θα είναι μια replica των χειριστηρίων που υπάρχουν στο Boeing 787 Dreamliner. Περισσότερα για αυτό το περιφερειακό θα μάθουμε στις 9 Νοεμβρίου.



Ακόμη, η Honeycomb ανακοίνωσε ένα revision των Alpha Flight Controls με την ονομασία Alpha Flight Controls XPC που θα είναι συμβατό με υπολογιστές και Xbox Series X. Μάλιστα, θα επιτρέπει και τη σύνδεσή του με τα Bravo Throttle Quadrant και Charlie Rudder Pedals για ακόμη καλύτερη αίσθηση.



Η τιμή του Alpha Flight Controls XPC θα είναι 299,99 δολάρια και το Xbox Hub για τη σύνδεση όλων των παραπάνω στην κονσόλα της Microsoft θα κοστίζει 29,99 δολάρια. Η κυκλοφορία του αναμένεται στις αρχές του 2022.



Τέλος, η Turtle Beach ανακοίνωσε μια αναθεωρημένη έκδοση του VelocityOne Flight που θα κοστίζει 379,99 δολάρια και θα έχει ένα νέο panel στο κεντρικό της τμήμα. Αναμένεται πριν τα τέλη του 2021.

IMAGE 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*