Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρίτη καθυστέρηση κυκλοφορίας για την φορητή κονσόλα Analogue Pocket

*
Η φορητή κονσόλα Analogue Pocket καθυστερεί για άλλη μια φορά, όπως ανακοίνωσε η κατασκευάστρια εταιρεία του. Συγκεκριμένα, η συσκευή που θα πωλείται έναντι 200 δολαρίων και θα μπορεί να παίξει τίτλους των Game Boy, Game Gear, Neo Geo Pocket Color και Atari Lynx ήταν προγραμματισμένη για κυκλοφορία τον Οκτώβριο, ωστόσο η διάθεσή της πάει για τα τέλη της χρονιάς. Οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται μέχρι τις αρχές του τελευταίου μήνα του 2021 και η Analogue δήλωσε για άλλη μια φορά πως τα σχέδιά της αλλάζουν λόγω του κορονοϊού που έχει προκαλέσει και τρομερά θέματα στην προμήθεια chips και διάφορων parts. Όσοι έχουν προ-παραγγείλει και δεν επιθυμούν να περιμένουν μέχρι τον Δεκέμβριο μπορούν να αποζημιωθούν και να πάρουν πίσω όσα χρήματα έχουν πληρώσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*