Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υποστήριξη Dolby Vision σε Apple TV app και Spotify video podcasts σε Xbox Series

*
Ήρθε η σειρά των updates για μια σειρά από entertainment apps του Xbox. Ένα από αυτά είναι το Apple TV, μέσω του οποίου θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας προγράμματα με τεχνολογία Dolby Vision σε Xbox Series X και Xbox Series S, εφόσον διαθέτετε ανάλογη τηλεόραση.

Αν ενεργοποιήσετε το Dolby Vision και είστε συνδρομητής TV+ θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τα Ted Lasso και Mythic Quest με ένα μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων και πιο έντονες αποχρωσεις του μαύρου. Σε περίπτωση που υποστήρίζεται, θα βλέπετε το λογότυπο του Dolby Vision στην περιγραφή της ταινίας ή σειράς.


Επιπλέν, τα video podcasts είναι πλέον διαθέσιμα στο Spotify app του Xbox. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσετε το πλήκτρο play. Η αναπαραγωγή των videos μπορεί να πραγματοποιείται στο background ενώ τα podcasts μπορούν να τρέχουν παράλληλα όταν παίζετε. Ακόμα, μπορείτε να διαχειρίζεστε την αναπαραγωγή στο Xbox, χρησιμοποιώντας το Spotify app σε smartphone ή tablet.

Αντίστοιχες αναβαθμίσεις αναμένονται, μέσα στο καλοκαίρι για τα Discovery+, Paramount+ και IMDb TV.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*