Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υποστήριξη Nvidia G-Sync από τις νέες OLED τηλεοράσεις της LG

*
Η LG θα κυκλοφορήσει τα νέα μοντέλα C9 και E9 των OLED τηλεοράσεών της με υποστήριξη της τεχνολογίας G-Sync της Nvidia. Αν και οι συσκευές δε διαθέτουν G-Sync hardware, η LG συνεργάστηκε με την Nvidia για τη διασφάλιση της πιστοποίησης των μοντέλων μέσω G-Sync Compatible. Όταν ο χρήστης συνδέτει την τηλεόραση με PC με GPU της Nvidia, η τηλεόραση θα μπορεί να αναπαράξει refresh rates μέχρι και 120Hz.

Οι φετινές τηλεοράσης της LG υποστήριζαν ήδη μεταβλητά refresh rates μέσω HDMI 2.1 και μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν με το Xbox One X. Οι PC GPUs όμως δεν υποστηρίζουν ακόμα το HDMI 2.1, οπότε και δεν υπήρχε η αντίστοιχη επιλογή. Για την ώρα παραμένει άγνωστο το τι PC θα χρειαστεί ο χρήστης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • BruceGr
    • Με firmware update στις TV's και driver update στις Turing nVidia cards. Δλδ 20xx και 16xx. 4k60Hz ή 1440p120Hz. 4k120Hz δεν γίνεται λόγω του περιορισμού του HDMI 2.0 στις GPUs. Βγήκε και η AMD και είπε ότι θα υποστηρήξει και αυτή VRR μέσω HDMI

*