Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υποστήριξη PS5 DualSense και Xbox Series X Controllers φέρνει το iOS 14.5

*
Μια πολύ σημαντική προσθήκη φέρνει το iOS 14.5 και αυτό είναι η υποστήριξη για τα χειριστήρια των PS5 και Xbox Series X. Η Apple ξεκίνησε τη διάθεση του σχετικού update σε μορφή beta για iPhone και iPad και όσοι κατάφεραν να την αποκτήσουν καταγράφουν αυτή τη σημαντική λεπτομέρεια που σίγουρα θα βοηθήσει στα του gaming. Μία ακόμη σημαντική λειτουργία που θα έρθει με το επόμενο firmware update της Apple είναι η δυνατότητα ξεκλειδώματος της οθόνης του iPhone με τη χρήση Apple Watch αν φοράει  ο κάτοχός τους μάσκα για προστασία απέναντι στον κορονοϊό. Ακόμη, στις βελτιώσεις περιλαμβάνεται η δυνατότητα της Siri να ξεκινάει κλήση με επαφή έκτακτης ανάγκης, το CarPlay ETA sharing και το dual-SIM 5G. Μένει πλέον να δούμε πότε θα έχουμε το iOS 14.5 διαθέσιμο προς όλους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*