Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υποστήριξη για Switch Pro controller στο Steam

*
Χάρη στο software component της Valve για controllers, το Steam υποστηρίζει μια μεγάλη γκάμα από χειριστήρια, συμπεριλαμβανομένων αυτών για PlayStation 4 και Xbox One/360. Aν όμως προτιμάτε το Pro controller του Nintendo Switch, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε τη νεότερη beta του Steam. Σε αυτή έχει προστεθεί υποστήριξη για το εν λόγω χειριστήριο και πλέον μπορείτε να χρησιμοποιείτε το d-pad για να έχετε το πλεονέκτημα σε fighting games ή platformers ή απλά για να παίζετε με το χειριστήριο που ταιριάζει καλύτερα στα χέρια σας. Αφού κατεβάσετε και εγκαταστήσετε τη beta του Steam, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το Switch Pro στη σελίδα των ρυθμίσεων και στη συνέχεια αυτό θα αναγνωριστεί από τον client που θα καλιμπράρει τη συσκευή. Έτσι θα αποκτήσετε πρόσβαση στο configuration, όπου θα αντιστοιχίσετε στα πλήκτρα τις λειτουργίες που επιθυμείτε, κάτι που βεβαιως μπορείτε να πραγματοποιήσετε και κατά τη διάρκεια του gameplay.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*