Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υποστήριξη για Xbox One S και DualShock 4 controllers στο Apple TV

*
Κατά τη διάρκεια του 2019 WWDC keynote, ο Tim Cook CEO της Apple ανακοίνωσε οτι η εταιρεία επεκτείνει την υποστήριξη controllers για το Apple TV. Αυτό γίνεται προκειμένου να περιληφθούν τα δύο κυριότερα controllers της αγοράς, αυτό του Xbox One S και το DualShock 4 του PlayStation. Τα παραπάνω, μέσω του επερχόμενου update για το tvOS και μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί οτι δεν θα υποστηρίζονται τα χειριστήρια που λανσαρίστηκαν με το αρχικό Xbox One, το 2013.

Μόνο εκείνα που είναι εφοδιασμένα με Bluetooth και κυκλοφόρησαν το 2016. Οι κάτοχοι Apple TV έχουν πρόσβαση σε χιλιάδες παιχνίδια, περιλαμβανομένων ορισμένων αρκετά αξιόλογων ports τίτλων για πλατφόρμες με λειτουργικό iOS και παράλληλα, ορισμένες προσπάθειες μεταφοράς τίτλων από κονσόλες όπως τα Guitar Hero Live, Disney Infinity και Minecraft απέτυχαν παταγωδώς.


Τέλος, η Apple θα προσπαθήσει να αναζωογονήσει το gaming σε συσκευές iOS και tvOS με το Apple Arcade, μια συνδρομητική υπηρεσία που θα παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 100 νέα και αποκλειστικά παιχνίδια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*