Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για Wear OS στο επόμενο Samsung Gear smartwatch

*
Παρότι η σειρά έξυπνων ρολογιών Gear ξεκίνησε κάνονας χρήση του λειτουργικού συστήματος Android, από τη δεύτερη έκδοση του και μετά, η Samsung άλλαξε ρώτα, εξοπλίζοντας smartwatches και τηλεοράσεις με το Tizen OS — ως μία “επίμονη” προσπάθεια να εδραιώσει το νέο της λειτουργικό στην αγορά. Αυτό φαίνεται να αλλάζει όμως, αφού η SamMobile και ο γνωστός leaker ‘Ice Universe’ φαίνεται να έπιασαν λαβράκι.

Σύμφωνα με την πρόσφατη διαρροή η εταιρία φαίνεται να επιστέφει τη σειρά στις ρίζες της, με χρέη λειτουργικού να αναλαμβάνει ξανά το Android, διαμέσου της πλέον σύγχρονης πλατφόρμας Wear OS. Την τρόπον τινά διαβεβαίωση αυτών “προσυπογραφεί” το GalaxyClub, αφού την ίδια περίοδο ανακάλυψε τις κωδικές ονομασίες δύο wearable συσκευών που έχει στα σκαριά ο κολοσσός. Πρόκειται για τα SM-R86x και SM-R86x όπου κατά πάσα πιθανότητα αφορούν το ίδιο προϊόν αλλά με διαφορετικό μέγεθος καντράν.


Αν και η μετάβαση δεν είναι ακόμη επίσημη, το βήμα μοιάζει λογικό. Η πλατφόρμα της Google μπορεί να στερείται της αναγνωρισιμότητας στο χώρο των Apple και Gear Watch, δεν παύει όμως να προσφέρει λύση σε ένα από τα σημαντικότερα αγκάθια του λειτουργικού της Samsung — ποσότητα και ποιότητα εφαρμογών διά της πλατφόρμας του Android.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*