Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για Xbox One compatible 4K webcam από την Microsoft

*
H Microsoft φαίνεται πως δουλεύει πάνω σε νέες 4K webcams για τα Windows 10 και τουλάχιστον μία από αυτές θα είναι συμβατή και με το Xbox One. Σύμφωνα με ιστοσελίδες του εξωτερικού, η αμερικανική εταιρεία ετοιμάζει διάφορα περιφερειακά αυτής της κατηγορίας  με ενσωματωμένη τη λειτουργία Windows Hello, επιτρέποντας έτσι στους gamers να εισέλθουν στο προφίλ που διατηρούν στην κονσόλα τους με τη χρήση της αναγνώρισης προσώπου (όπως και με το Kinect δηλαδή). Κάποια από τα νέα περιφερειακά θα υποστηρίζουν ανάλυση 4Κ και έχει ενδιαφέρον να δούμε -αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία- το πως θα αξιοποιηθεί στην κονσόλα, στα παιχνίδια και στις διάφορες εφαρμογές.



Είναι δε πρόσφατη η απόσυρση του Kinect από την αγορά και τα ερωτηματικά που έχει προκαλέσει αυτή η φήμη είναι αρκετά ήδη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*