Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για βελτιωμένη σταθεροποίηση εικόνας σε επόμενο iPhone

*
Ένα από τα επόμενα μοντέλα iPhone ίσως χρησιμοποιεί μια βελτιωμένη μορφή σταθεροποίησης εικόνας, πιθανότατα φέρνοντας το χαρακτηριστικό στην ultrawide camera. Αυτό υποστηρίζει ένα νέο research note από τον αναλυτή τεχνολογίας Ming-Chi Kuo, το οποίο εντοπίστηκε από το MacRumors. Σύμφωνα με τον Kuo, η νέα τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας θα μπορούσε να έρθει με ένα νέο μοντέλο iPhone με οθόνη 6,7 ιντσών.

Η τεχνολογία αυτή θα κινεί το σένσορα της κάμερας μέσα της για να εξισορροπήσει την κίνηση των χεριών. Αυτήν τη στιγμή, η σταθεροποίηση εικόνας είναι διαθέσιμη μόνο σε wide και telephoto lenses. Ο Kuo συμπληρώνει πως το 2021, δύο ή και τρία νέα μοντέλα iPhone ίσως φέρουν το εν λόγω χαρακτηριστικό. Προφανώς, μέχρι να ακούσουμε κάτι επίσημο από την ίδια την Apple, όλα θα πρέπει να θεωρούνται εικασίες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*