Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για διάθεση του Apple Pay και στην Αγγλία

Η υπηρεσία Apple Pay διατέθηκε αποκλειστικά στις ΗΠΑ, ωστόσο φαίνεται πως το σύστημα ανέπαφων πληρωμών μέσω κινητών τηλεφώνων αναμένεται και στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις 14 Ιουλίου, σύμφωνα με δημοσιεύματα από Μέσα του εξωτερικού. Συγκεκριμένα, η πρώτη διαρροή έρχεται από υπόμνημα γνωστής αλυσίδας στην Αγγλία, στο οποίο αναφέρεται ότι το Apple Pay θα διατεθεί στις 14 του μήνα. Επιπλέον, σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας 9to5Mac σημειώνεται ότι η Apple θα ξεκινήσει εκπαίδευση του προσωπικού της στο Ηνωμένο Βασίλειο για την υποστήριξη της υπηρεσίας από την 12η Ιουλίου. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι -τουλάχιστον τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας της υπηρεσίας- θα υπάρχει όριο στις συναλλαγές, το οποίο θα ανέρχεται στα £20.



Πολλά καταστήματα στη Βρετανία διαθέτουν ήδη συστήματα “tap-to-pay”, τα οποία είναι συμβατά με το Apple Pay. Επιπλέον, τράπεζες όπως οι HSBC, Santander, Natwest, Nationwide, First Direct και πολλές άλλες, προετοιμάζονται για να υποδεχθούν την υπηρεσία, ενώ το Apple Pay θα λειτουργεί και σε όλο το σύστημα μεταφορών του Λονδίνου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*