Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για κυκλοφορία AR headset από την Google το 2024

*
Φήμες μιλούν για κυκλοφορία ενός AR headset από την Google μέσα στο 2024. Πηγές του The Verge αναφέρουν πως τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας της εταιρείας φέρουν το κωδικό όνομα Project Iris και πως θα χρησιμοποιούν έναν custom επεξεργαστή παραγωγής της. Επιπλέον λέγεται πως θα διαθέτουν αισθητήρες που θα μελετούν το περιβάλλον του χρήστη και πως θα τρέχουν λειτουργικό Android.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Clay Bavor (manager του Project Starline 3D telepresence booth) επιβλέπει το εν λόγω – υψηλής μυστικότητας – project, στο οποίο εργάζονται και οι Scott Huffman (δημιουργός του Google Assistant), Shahram Izadi (manager του ARCore) και Mark Lucovsky (πρώην υπεύθυνος ανάπτυξης του in-house OS της Meta). Ακούγεται επίσης πως ακόμα και ο τομέας της Pixel συμμετέχει με κάποιον τρόπο στην ανάπτυξη του AR headset της Google.

Ακόμα και στην περίπτωση που τα παραπάνω ισχύουν, τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας της Google είναι ακόμα σε πρώιμη μορφή ανάπτυξης και δεν αποκλείεται να μην προλάβουν να είναι έτοιμα για λανσάρισμα εντός του 2024.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*