Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για νέα συσκευή με δύο οθόνες από τη Microsoft

*
Μπορεί η Samsung να μην τα πήγε τελικά και τόσο καλά με το Galaxy Fold, αλλά αυτό μάλλον δεν κρατά τη Microsoft από το να προσπαθήσει για κάτι εξίσου ενδιαφέρον. Πηγές του The Verge αναφέρουν πως η Microsoft έχει ήδη ξεκινήσει δοκιμές πρωτότυπων συσκευών που εντάσσονται στην οικογένεια των υπόλοιπων προϊόντων Surface και φέρουν δύο οθόνες.

Λέγεται μάλιστα πως οργανώθηκε και μικρό event εντός εταιρίας για να πάρουν οι υπάλληλοι μια γεύση. Τέτοιες φήμες έχουν ακουστεί και κατά το παρελθόν για την εταιρία με το project Andromeda, που λέγεται πως εστίαζε εδώ και χρόνια σε φορητή συσκευή με δύο οθόνες.


Πλέον τα τρέχοντα “κουτσομπολιά” μιλούν για το project Centaurus που εστιάζει και πάλι σε συσκευή με διπλή οθόνη. Μένει να δούμε τι από αυτά θα είναι τελικά γεγονός.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*