Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες θέλουν τη Microsoft να έχει εγκαταλείψει τα πλάνα της για το HoloLens 3

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider το μέλλον των συσκευών HoloLens της Microsoft είναι αβέβαιο. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται ο αρθρογράφος ο γίγαντας της πληροφορικής έχει εδώ και λίγους μήνες εγκαταλείψει τα πλάνα όποια πλάνα είχε για το HoloLens 3. Τουλάχιστον μία από τις πηγές θεωρεί ότι πρόκειται για το τέλος του headset. Επιπλέον, λέγεται ότι η Microsoft έχει υπογράψει συμφωνία με τη Samsung για την ανάπτυξη μία συσκευής mixed reality, γεγονός που έχει διχάσει το τμήμα mixed reality της αμερικανικής εταιρείας.

Πάντως, μιλώντας εκ μέρους της Microsoft, ο Frank Shaw αρνήθηκε ότι το HoloLens δεν έχει μέλλον, χαρακτηρίζοντάς το ως βασικό στοιχείο των κατηγοριών mixed reality και metaverse. Το βέβαιο είναι ότι η Microsoft έχει μεγαλεπήβολα πλάνα για το metaverse. Mετά την εξαγορά της Activision Blizzard ο CEO της Microsoft, Satya Nadella ανέφερε ότι η απόκτησή της θα αποτελέσει τη βάση για τη δημιουργία του metaverse.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*