Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες οτι η NVIDIA προετοιμάζεται να παρουσιάσει τις κάρτες γραφικών με τεχνολογία Ampere

*
Φημολογείται οτι η NVIDIA προετοιμάζεται να παρουσιάσει τη νέας γενιάς οικογένεια καρτών γραφικων 7nm, που βασίζονται στην αρχιτεκτονική Ampere. Αυτό λέγεται πως θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του GDC στα τέλη Μαρτίου και επιπλέον πολύ κοντά με την Computex 2020 θα κυκλοφορήσει την RTX 3080.

Σύμφωνα με πληροφορίες,ο CEO και συνιδρυτής της NVIDIA Jensen Huang δεν βιάζεται να λανσάρει στην αγορά την τεχνολογία Ampere, κυρίως λόγω του οτι οι κάρτες Turing τα πάνε πολύ καλά εναντίον του ανταγωνισμού από την AMD. Ειδικά σε υψηλό επίπεδο, όπου η RTX 2080 και η RTX 2080 Ti δεν έχουν ανταγωνσμό.


Οι κάρτες gaming GeForce RTX 3000 θα ακολουθήσουν το λανσάρισμα εκείνων με αρχιτεκτονική Ampere. Η ανακοίνωσή τους αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2020 και η οικογένεια θα περιλαμβάνει τρεις high-end κάρτες, την RTX 3070, την RTX 3080 και την RTX 3080 Ti. Αυτές θα πλαισιώνονται από τα μοντέλα 3060 και 3050 που θα ανήκουν στη μεσαία κατηγορία.

Η νεα γενιά καρτών της NVIDIA αναμένεται να έχει καλύτερες επιδόσεις στους τομείς του ray tracing και του rasterization και φήμες λένε οτι σε σχέση με τις Turing όλη η νέα σειρά θα χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερα frame buffers. Τέλος, όσον αφορά τις τιμές οι επερχόμενες κάρτες θα είναι πιο ελκυστικές σε σχέση με τις RTX 2080 και 2080 Ti.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*