Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Foldable iPhone, Pro χωρίς notch και SE 5G προ των πυλών

*
Οι φήμες περί κάποιου αναδιπλούμενου iPhone δεν είναι κάτι καινούριο, σύμφωνα όμως με πρόσφατη αναφορά της TF International Securities, τόσο αυτό όσο και μερικά ακόμη μοντέλα δεν είναι μόνο γεγονός αλλά βρίσκονται μάλιστα και πιο κοντά στην κυκλοφορία τους απ΄ ό,τι περιμέναμε.

Ο γνωστός αναλυτής, Ming-Chi Kuo, αποκάλυψε πως το foldable iPhone (το μέγεθος του οποίου δεν θα ξεπερνά εκείνο ενός iPad Mini) θα κάνει την εμφάνιση του το 2023, ακολουθώντας σχεδιαστικά το δρόμο που χάραξε η Samsung με το Fold και ακολούθησε λίγο μετά η Huawei με το Mate X2. H εν λόγω συσκευή δεν έχει ακόμη “πάρει μπροστά” εντός της εταιρίας, παραταύτα, οι φήμες θέλουν την παραγωγή της οθόνης να έχει αναλάβει από τώρα τόσο η LG όσο και η Samsung. Για ακόμη μία φορά η Apple φαίνεται να ακολουθεί την πεπατημένη, αφήνοντας τους άλλους κατασκευαστές του χώρου να δοκιμάσουν νέες, επιρρεπείς σε προβλήματα τεχνολογίες, πριν προβεί στην προσφορά ενός ολοκληρωμένου προϊόντος στην αγορά.


Επιπροσθέτως, η σειρά που αναμένεται για το 2022 θα γνωρίσει δύο σημαντικές αλλαγές. Αρχικά, το iPhone Pro δεν θα έρθει με το περιβόητο notch στην οθόνη αφού τη θέση του θα πάρει ένα πιο διακριτικό camera cut-out (τύπου punch-hole) όπως εκείνο των Galaxy συσκευών της Samsung. Έπειτα, το iPhone SE, η οικονομική πρόταση της εταιρίας, θα περάσει στην πέμπτη γενιά δικτύων τηλεφωνίας, σπρώχνοντας έτσι ολόκληρη την αγορά των κινητών 5G.

Τέλος, ολόκληρη η γκάμα των iPhone του 2021 αναμένεται να εξοπλιστεί με μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρία, κάτι που θεωρητικά θα αυξήσει το βάρος τους, ενώ τουλάχιστον ένα μοντέλο θα έρθει με οθόνη που υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την αναφορά εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*