Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Volta αρχιτεκτονική για την GPU του Nintendo Switch Pro

*
Οι φήμες για προετοιμασία ενός Nintendo Switch Pro από πλευράς Nintendo ενισχύονται καθημερινά και πλέον υπάρχουν αναφορές για αρχιτεκτονική Volta στην GPU της νέας κονσόλας. Όπως δείχνουν λοιπόν τα τελευταία στοιχεία που διαρρέονται, Nvidia και Nintendo εργάζονται πάνω σε ένα νέο Soc και όπως φαίνεται θα κυκλοφορήσουν στο πρώτο τρίμηνο του 2021 το πιο ισχυρό μοντέλο της κονσόλας. Η νέα αυτή έκδοση (με προσωρινή ονομασία Nintendo Switch Pro) δεν θα έχει τον TegraX1+, αλλά νέα custom λύση της εταιρείας, με την VPU να είναι βασισμένη στην αρχιτεκτονική Volta και η παραγωγή της οποίας θα ξεκινήσει προς τα τέλη της χρονιάς. Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει καμία επίσημη αναφορά και αναμένουμε περισσότερα από την ίδια την ιαπωνική εταιρεία. Μέχρι τότε, όλα τα παραπάνω παραμένουν στη σφαίρα της φημολογίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*