Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Έγινε γνωστή η ημερομηνία του Unpacked event της Samsung

*
Υπάρχει σχεδόν επίσημη επιβεβαίωση πως το επόμενο Unpacked event της Samsung θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου 2022. Εκεί προφανώς περιμένουμε να μάθουμε τα πάντα για τα επερχόμενα Galaxy S22 και τα Tab S8. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά ο γνωστός leaker Evan Blass έχει αποδεικτικά στοιχεία για τις 9 Φεβρουαρίου, καθώς μοιράστηκε μια εικόνα που φαίνεται να είναι η επίσημη αφίσα του event.

Όπως βλέπουμε, η αφίσα έχει το μεγάλο χαρακτηριστικό “S” της Samsung το οποίο ακολουθείται από τη φράση “Epic Standard”. Μαζί με την ανακοίνωση αυτή, λάβαμε και επίσημες φωτογραφίες με το Galaxy Tab S8 σε ασημένιο και μαύρο, παρέα με το S Pen stylus. Απ’ ότι φαίνεται, το επερχόμενο Tablet θα είναι το μικρότερο της τριάδας των S8 με οθόνη 11 ιντσών, τεχνολογία LTPS LCD, 120Hz ρυθμό ανανέωσης και 2560x1600px ανάλυση.

Samsung Galaxy Unpacked rumored to take place on February 9 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*